دوشنبه 10 ارديبهشت 1403 شمسی /4/29/2024 5:05:42 PM
  • گروه مطلب:| خبر| صنعت| فارسی|
  • کد مطلب:64189
  • زمان انتشار:چهارشنبه 3 خرداد 1402-12:10
  • کاربر:
با هدف به‌هم‌رسانی بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط (SME) ایران و آلمان:

یادداشت تفاهم همکاری میان سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و اتحادیه فدرال توسعه اقتصادی و بازرگانی خارجی آلمان (BWA) امضا شد.
یادداشت تفاهم همکاری بین سازمان صنایع کوچک و اتحادیه فدرال توسعه اقتصادی آلمان امضا شد

به گزارش اقتصادنامه به نقل از ایرنا، این یادداشت‌تفاهم به امضای"علی‌رسولیان" معاون وزیر صمت و مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و "مایکل شومان" رئیس اتحادیه فدرال توسعه اقتصادی و بازرگانی خارجی آلمان (BWA) رسید.

بنا بر مفاد این یادداشت تفاهم، همکاری‌های دو طرف حول محورهای تبادل فناوری میان شرکت‌های ایرانی و آلمانی، برگزاری همایش‌های مبتنی بر فناوری، برگزاری جلسات B۲B میان شرکت‌های ایرانی و آلمانی، تامین ماشین آلات مورد نیاز شرکت‌های ایرانی، برگزاری رویدادهای صنعتی و تجاری با مشارکت ‌BWA برای کشورهای منطقه، برگزاری کارگاه‌های آموزشی بهترین تجارب در خصوص فعالیت های ‌BWA و ISI ، برگزاری کارگاه های آموزشی برای شرکت‌های ایرانی شامل دوره های فنی و حرفه ای و آموزش مدیران خواهد بود.

رئیس و چهار عضو اتحادیه فدرال توسعه اقتصادی و بازرگانی خارجی آلمان مرداد سال گذشته با حضور در سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با "علی رسولیان" معاون وزیر صمت و مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران دیدار و گفت‌وگو کردند.

این دیدار با هدف ارتقای همکاری‌های اقتصادی و تجاری با تکیه بر ظرفیت‌های بنگاه‌های کوچک و متوسط دو کشور برگزار شد و به‌هم‌رسانی بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط (SME) ایران و آلمان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در این دیدار، با تأکید بر ضرورت به‌هم‌رسانی بنگاه‌های کوچک و متوسط ایران و آلمان به‌عنوان ظرفیتی بی‌بدیل برای ارتقای مراودات اقتصادی میان دو کشور، ایجاد مرکز تبادل فناوری میان شرکت‌های آلمانی و ایرانی را پیشنهاد داد.

رسولیان افزود: این مرکز می‌تواند در راستای برگزاری نشست‌های رو در روی تجاری (B۲B) و فناوری، کمک به ورود ماشین‌آلات و تجهیزات مدرن به کشور، برگزاری رویدادهای صنعتی و تجاری در ایران و کشورهای همسایه، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و دوره‌های مختلف فنی و حرفه‌ای تأثیرات به‌سزایی داشته باشد و با توجه به موقعیت استراتژیک ایران، این کشور می تواند به مثابه پل ارتباطی با شرکت‌های توانمند آلمانی و کشورهای همسایه ایفای نقش کند.

رئیس اتحادیه فدرال توسعه اقتصادی و بازرگانی خارجی آلمان (BWA) نیز در این دیدار با اعلام آمادگی برای گسترش و تعمیق مراودات اقتصادی با ایران، به‌ویژه در حوزه کسب و کارهای کوچک و متوسط، گفت: این اتحادیه از سال ۲۰۰۳ با هدف حمایت از SMEها و رشد و توسعه آن‌ها آغاز به کار کرده و در این راستا شبکه ‌سازی مناسبی نیز در آلمان و خارج از این کشور انجام شده است.

"مایکل شومان" ادامه داد: این اتحادیه با ۷۰ کشور جهان مرتبط است و در حوزه‌هایی از جمله آموزش، تحقیق و توسعه، برگزاری رویدادها و نمایشگاه‌ها، شبکه سازی و خوشه‌های صنعتی فعالیت دارد.

سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۸۵۱ شهرک و ناحیه صنعتی و ۶ منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره‌برداری، ۸۶ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، هفت شهرک فناوری، ۴۰ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، دو مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم‌ افزاری، ۱۰۰ هزار و ۵۶۴ قرارداد منعقده و بهره‌برداری از ۵۰ هزار و ۳۷۳ واحد صنعتی و چهار هزار و ۲۶۰ واحد کارگاهی تکمیل شده، زمینه اشتغال مستقیم یک میلیون و ۱۲ هزار و ۴۹۳ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین