شنبه 22 ارديبهشت 1403 شمسی /5/11/2024 4:46:44 PM
  • گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:10945
  • زمان انتشار:سه شنبه 23 ارديبهشت 1399-11:44
  • کاربر:
ناصر تقی‌زاده، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو:

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو صبح امروز در اولین نشست خود با خبرنگاران مانیفست دوره جدید مدیریتی در این شرکت را اعلام کرد.
سهامداران نگران نباشند، بشدت بدنبال توسعه اکتشاف هستیم

به گزارش اقتصادنامه، ناصر تقی‌زاده گفت: انجام اکتشافات گسترده یکی از سیاست‌های اصلی چادرملو در دوره جدید است که در این زمینه مذاکرات گسترده‌ای صورت گرفته و امیدواریم به نتایج خوبی در این زمینه دست یابیم.

او افزود: اولویت بنده در شرایط فعلی، توسعه اکتشافات و دستیابی به ذخایر جدید است که در این زمینه لازم می‌دانم به سهامداران بگویم نگران نباشد چرا که خبرهای خوبی در این زمینه به‌زودی اعلام خواهیم کرد.

مدیرعامل چادرملو گفت: با انجام اکتشافات در آنومالی D19 و رفتن به سمت اکتشافات عمقی، به ذخایر جدیدی دست خواهیم یافت تا کارخانه‌های اطراف با حداکثر ظرفیت خود بتوانند کار کنند.

تقی‌زاده با اشاره به موانع زیست محیطی در توسعه اکتشافات معدنی افزود: سخت‌گیری بیش از اندازه بر فعالیت‌های معدنی آن هم در کویر مرکزی ایران که لم یزرع است، منطقی به نظر نمی‌رسد و بهتر است الگویی از سازمان محیط زیست در این باره در اختیار واحدهای معدنی قرار گیرد و اعلام کنند که در ازای فعالیت‌های معدنی چه اقدامات جبرانی باید انجام شود.

او افزود: به عنوان یک کارشناس عقیده‌ام بر این است که برای صنایع فولاد حاشیه خلیج فارس و دریای عمان کنسانتره از معادن خارجی وارد کشور شود اما ظرفیت‌های معادن داخلی صرف تامین خوراک واحدهای فولاد مرکزی و غیر ساحلی شود.

مدیرعامل چادرملو تصریح کرد: اگر امروز به فکر حفظ منابع سنگ‌آهن برای واحدهای فولادسازی داخی نباشیم در آینده بجای صادرات مواد اولیه از معدن سنگان به بندرعباس، شاهد واردات سنگ از بندرعباس به سنگان خواهیم بود.

تقی‌زاده گفت: پروژه فولاد مکران یکی از اولویت‌های اصلی چادرملو برای سرمایه‌گذاریست چرا که تنها نقطه کشور است که تحریم نیست و در توسعه استان سیستان و بلوچستان نقش کلیدی دارد.

او با اشاره به بحث تعیین قیمت سنگ‌آهن و زنجیره فولاد گفت: ما نمی‌‌دانیم به عنوان تولیدکننده در کجای قیمت‌گذاری هستیم. وضعیت به گونه‌ایست که ته خط زنجیره بر اساس قیمت‌های جهانی تعیین می‌شود، وسط خط بر اساس قیمت شمش فولاد خوزستان است و اول خط با کنترل قیمتی روبرو هستیم.

تقی‌زاده افزود: اینکه به واحدهای تولیدکننده گفته شود محصولت را به فلان کارخانه با فلان قیمت بفروش منطقی نیست و بهتر است که قیمت زنجیره تولید فولاد از سنگ تا ورق بر اساس قیمت‌های جهانی تعیین شود.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین